• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Over ons
House of Europe is in 2003 gestart als House of Britain. In 2020 is besloten het reisaanbod te vergroten en meer Europese bestemmingen te gaan verkopen. Wij zijn een snel groeiende reisorganisatie met enthousiaste medewerkers die een ruime ervaring hebben op het gebied van reizen naar onze bestemmingen. Onze verkoopmedewerkers hebben verrassende ideeën en staan je met raad en daad terzijde. Persoonlijk contact staat voorop! Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld, afhankelijk van jouw budget en wensen.

Met een breed reisaanbod is House of Europe dé one-stop-shop voor een korte of langere reis naar onze bestemmingen. Of je nu op zoek bent naar informatie over onze bestemmingen, een romantisch hotel zoekt in het zuiden van Zweden, een retourtje Eurotunnel wilt boeken, je met het gezin een rondreis Denemarken wilt maken of het plan hebt om met de personeelsvereniging naar Londen te gaan: House of Europe is hét adres!

Klik hier voor het House of Britain aanbod!
Reizen op maat
Reizen op maat
Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van korte en langere reizen. Wist je dat ALLE reizen op onze website aan jouw wensen kunnen worden aangepast?

Stuur ons een mailtje met jouw droomreis en wij gaan je helpen om deze uit te laten komen! Zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden!

Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe!

Mail je wensen naar: info@houseofeurope.nl of bel naar 0118-440444.
Groepen
Groepen
Ben je van plan om met jouw bedrijf, (personeels)vereniging of schoolgroep naar één van onze bestemmingen te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Laat ons weten wat je wilt en wij maken speciaal voor jou een programma dat aan al jouw wensen en eisen voldoet!

Vraag snel je vrijblijvende offerte aan!

Mail je wensen naar: info@houseofeurope.nl of bel naar 0118-440444.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden