• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Reis op maat - jouw droomreis

Start vrijblijvend een aanvraag voor jouw reis op maat

Wij hebben prachtige reizen voor je samengesteld waarbij je al het moois van verschillende Europese landen op je gemak kunt gaan ontdekken.

Tijdens onze reizen verblijf je in de mooiste accommodaties, zoals gezellige B&B’s, authentieke hotelletjes en sfeervolle vakantiewoningen, een unieke ervaring! Ook de overtocht boeken wij graag voor je tegen onze scherpe contracttarieven. Wanneer onze standaard reizen niet precies zijn wat je in gedachten hebt, dan kunnen wij ze geheel aan jouw wensen aanpassen. Als je zelf al een route hebt bedacht of als je een bepaald reisonderdeel op het oog hebt dat je niet terug kunt vinden op onze website, dan maken wij graag vrijblijvend een mooie offerte op maat.

Hoewel al onze reizen ieder jaar weer een groot succes zijn en veel geboekt worden, proberen wij ons programma steeds te vernieuwen. We zoeken naar de mooiste accommodaties, de leukste bezienswaardigheden en de prachtigste onontdekte plekjes van Europa. Dit alles doen wij zodat jij maar één ding hoeft te doen tijdens je vakantie: genieten!

Laat ons weten hoe je droomreis eruit ziet en wij gaan je helpen om deze uit te laten komen, zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden! Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe.

Doe in 5 minuten de online reisintake of mail je wensen naar: info@houseofbritain.nl.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden